Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε πρόσβαση επισκέπτη (
Σύνδεση
)
ΕΚΔΔΑ
Ινστιτούτο Επιμόρφωσης
Λίστα Μαθημάτων
Συχνές Ερωτήσεις
Τεχνική Υποστήριξη - Επαναφορά κωδικού πρόσβασης
Ελληνικά (el)
Ελληνικά (el)
English (en)
ΥΙΓΙΕΙΝΉ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΌ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Μονοπάτι σελίδας
Αρχική
/
►
Μαθήματα
/
►
Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ)
/
►
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΑΘΗΣΗ
/
►
80029Τ21 - Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην Ηλεκτρονική...
/
►
ΥΙΓΙΕΙΝΉ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΤΆ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΌ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
/
►
HACCP
/
►
HACCP
HACCP
Πατήστε στο σύνδεσμο
Σύντομo haccp - 20-5-2015.ppt
για να δείτε το αρχείο.
◄ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ HACCP
Μεταπήδηση σε...
Μεταπήδηση σε...
Ανακοινώσεις
Για γνωριμία και ερωτήσεις
ΤΙ ΞΕΡΩ......
χειρισμος τροφιμων
ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ HACCP
ελαιόλαδο και τηγάνισμα
Τροφογνωσία
παραγωγή χυμού πορτοκαλιού
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΈΜΑΘΑ......
QUIZ
ελαιόλαδο και τηγάνισμα ►