Καλησπέρα σας,
Θα συνδεθούμε στο webex;
Μίλησα με την κ. Μαργαρίτη και μου είπε ότι εάν χρειαζόμαστε να κάνουμε σύγχρονη εκπαίδευση μέσω webex την Δευτέρα π.χ. 19.00-20.00
Επίσης, σήμερα θα μας στείλει και το υλικό του μαθήματος.
Το υλικό δεν είναι αυτό που είναι ήδη ανεβασμένο?
Η κ. Μαργαρίτη μας είχε πει ότι θα μας στείλει επιπλέον υλικό. Σε αυτό αναφέρομαι.
Η επικοινωνία τελικά θα γίνει εδώ που γράφουμε, ή κάπου αλλού?
Η επικοινωνία θα γίνεται εδώ σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.
Ναι τα απογεύματα αφορούν ασύγχρονη εργασία και όχι webex...
Στο S7 υπάρχει ένα Link για webex https://ekdd.webex.com/ekdd/j.php?MTID=meb6de04acd2ecf1bade106d7bef6205d
Καλησπέρα και πάλι,
Η επικοινωνία γίνεται μέσω αυτής της οδού ασύγχρονα, αν επιθυμείτε να συνδεθούμε και μέσω webex μπορούμε να το προγραμματίσουμε τη Δευτέρα μετά τις 6 να βρεθούμε και μέσω τηλεδιάσκεψης με όσες απορίες έχετε
Με εκτίμηση
Βίκυ Μαργαρίτη
η επικοινωνια θα αφορά φανταζομαι παρατηρήσεις πανω στο υλικο που εχει επεξεργαστεί η κάθε ομάδα.
μάλλον όχι. η ομάδα φαίνεται ανενεργή. Αυτή την απορία ειχα και εγώ αλλά από ότι φαίνεται θα μιλάμε μέσω αυτής της διαδικασίας την οποία θα επιβλέπει η κα Μαργαρίτη αν δε κάνω λάθος προκειμένου να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις.
Καλησπέρα και πάλι,
Η επικοινωνία γίνεται μέσω αυτής της οδού ασύγχρονα, αν επιθυμείτε να συνδεθούμε και μέσω webex μπορούμε να το προγραμματίσουμε τη Δευτέρα μετά τις 6 να βρεθούμε και μέσω τηλεδιάσκεψης με όσες απορίες έχετε
Με εκτίμηση
Βίκυ Μαργαρίτη
Θα σας καθοδηγήσει η κ. Μαργαρίτη. Αν θέλετε στείλτε το ερώτημα σε αυτήν.