Περιγραφή θέματος

  • Γενικά

    Η θετική σκέψη στη διαδικασία πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών και τα μυστικά της σε περίοδο κρίσης

     Προσέξτε τις σκέψεις σας, για να γίνουν λέξεις. Επιλέξτε τα λόγια σας, για να γίνουν ενέργειες. Κατανοήστε τις ενέργειές σας, για να γίνουν συνήθειες. Μελετηστε τις συνήθειές σας, γιατί θα γίνει ο χαρακτήρας σας. Αναπτύξτε το χαρακτήρα σας, γιατί αυτό γίνεται το πεπρωμένο σου. - Ανώνυμος


    Στις δύσκολες μέρες που όλοι περνάμε χρειάζεται να αναπτύξουμε την θετική σκέψη για να μπορέσουμε πιο ομαλά να προσαρμοστούμε στις σημερινές συνθήκες ή ακόμα και να επωφεληθούμε.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν είμαστε γεμάτοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό έχουμε πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα για την επιτυχία της πώλησης. Είναι όλα σχετικά με τη στάση. Εάν είστε σε λάθος πλαίσιο του μυαλού, όταν αρχίσετε να μιλάτε στους πιθανούς πελάτες σας, τότε δεν θα πουλήσετε. Η θετική σκέψη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για δημιουργικές ενέργειες και μια ευτυχισμένη ζωή.

    Σε αυτό το σεμινάριο θα εξετάσουμε τι είναι αυτό που θα κάνει όλους εμάς που είμαστε επαγγελματίες της πώλησης να μπορούμε να δημιουργούμε θετικό περιβάλλον και προτείνουμε λύσεις και οφέλη για τους πελάτες. H επιτυχία στην πώληση, απαιτεί περισσότερο από γνώσεις και ικανότητες, σύμφωνα με μελέτη του University of Stanford.

  • Πωλήσεις σε περίοδο κρίσης

    Σκοπός 

    Να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανανεώσουν και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις. Να προσαρμόζουν τις τεχνικές πώλησης στις απαιτήσεις του εξωτερικού περιβάλλοντος. Να κατανοήσουν την αγοραστική συμπεριφορά σε περιόδους οικονομικής ύφεσης Να αντιληφτούν την δομή της κρίσης και να δημιουργούν πλάνα και στρατηγικές για επιτυχημένες πωλησεις. Να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν την αξία της θετικής σκέψης. Να δώσει κατευθύνσεις και συμβουλές για να πουλάμε στην κρίση Να αντιληφτούν οι συμμετέχοντες πως η θετική σκέψη συμβάλλει στην δημιουργικότητα και την εξεύρεση βιώσιμων προτάσεων που οδηγούν στην πώληση

  • Εργασίες